Succesfactor Opleidingen

On our way to your success

In Q4 van 2019 zijn wij als try out gestart met het geven van opleidingen voor Sociëteit Vastgoed. Er bleek een grote belangstelling te zijn voor marketing en sales gerichte opleidingen, en de vraag naar persoonlijke coaching kwam ook steeds vaker bij ons binnen.

Heel erg fijn om dit fantastische netwerk ook op deze manier te mogen ondersteunen.

Wij zijn gestart met een 3 tal opleidingen, die de naam Succesfactor Opleidingen kregen. Met veel trots bemerkten wij dat iedere sessie een volgeboekte opleiding werd, zodat we steeds met veel animo de kennis en ervaring, opgedaan in ruim 10 jaar marketing en sales voor grote organisaties, konden uitrollen.

Aan het eind van 2019 besloten we het breder te trekken, zodat we het netwerk wat hier mogelijk ook interesse in heeft, ook hierbij konden betrekken. We namen dan ook recent de eerste online opleiding op, omtrent de inzet van succesvolle marketing voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op de hernieuwde website van Sociëteit Vastgoed zal in de komende week in januari 2020 deze opleiding worden aangeboden, om niet, aan de members van Sociëteit Vastgoed als speciale memberservice.

We blijven dat vervolgen, zodat niet alleen persoonlijk genoten kan worden van meer informatie en motivatie omtrent het behalen van doelstellingen en het inzetten van passie, maar ook online hier gebruik van gemaakt kan worden.

We zijn natuurlijk erg trots dat we opnieuw een dienst hebben toegevoegd aan ons uitgebreide dienstenscala.

Investeringen

In december 2019 werden we in contact gebracht met een aantal internationale organisaties die graag meer direct wilden samenwerken met Nederlandse investeerders en beleggers. 

Vanuit de te leveren meerwaarde aan ons netwerk zijn wij de gesprekken aangegaan en hebben ons laten informeren omtrent de mogelijkheden voor onze relaties.

Die zijn bijzonder waardevol. Niet alleen kunnen wij hiermee spaarders, particuliere beleggers en ook grotere investeerders nieuwe platforms bieden met verzekerd rendement, we brengen hiermee ook nieuwe partijen naar Nederland.

De eerste try out meeting is georganiseerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed en verliep bijzonder prettig. Investeerders maakten vrijblijvend kennis met de Amerikaanse founders van Real Assets en werden persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden digitaal vastgoed aan te kopen en hierin te beleggen. Dit wereldwijde investeringsfonds zal halverwege 2020 live gaan en investeringsmogelijkheden aan particulieren gaan aanbieden, met een laag starters investeringsbedrag. 

Heel bijzonder en uniek hieraan mee te mogen werken!

Het 2e investeringsfonds wat ons benaderde is een grote en bekende hotelketen die vakantieparken bouwt in Europa. Deze high end woningen bij golfresorts worden in 2020 opgeleverd. Dit biedt eveneens een mooie investeringsmogelijkheid voor particuliere beleggers om vanaf een betaalbaar instapmodel (mede)eigenaar te worden van deze woning(en). Ook hier wordt een gegarandeerd rendement verzekerd, vanwege eerdere behaalde successen.

Op 17 januari 2020 zullen we een 2e meting organiseren, waarbij investeerders en beleggers van harte uitgenodigd zijn. Wij bieden hen graag de unieke kans deel te nemen aan een nieuwe mogelijkheid te beleggen in een fonds, wat qua grootte afstevent op Amazon of ArbnB. 

On our way to your success

Wij zijn er uiteraard bijzonder trots op deze mogelijkheden en nieuwe instapmodellen voor succes en rendement te mogen delen met ons netwerk.  Daarnaast biedt het geven van opleidingen aan de professionals van Sociëteit Vastgoed ons de mogelijkheid nog beter waarde toe te kunnen voegen aan de vastgoedsector. Vandaar ook dat wij meerdere malen per jaar gratis online trainingen en opleidingen zullen aanbieden aan de members van Sociëteit Vastgoed.

Wil je meer informatie over de fondsen, wens jij uitgenodigd te worden of wil jij je aanmelden voor de toepassingen van ROI optimalisatie door middel van effectieve marketing en sales? Laat het ons dan weten!

VHCM
info@vhcm.eu
Tel. 026 47 20 501

Graag tot ziens bij onze opleidingen, investeringsmogelijkheden of trainingen! Wij kijken enorm uit naar jouw komst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *