VHCM PR ondersteuning

At your Service

Nu alles anders lijkt te zijn geworden, is het meer dan ooit van belang in contact te blijven met jouw relaties en netwerk.

VHCM, als mediapartner van onder andere Sociëteit Vastgoed, begrijpt dit als geen ander. Vandaar dat wij jou juist nu willen ondersteunen met mogelijkheden om jouw organisatie en jouw unieke producten of diensten onder de aandacht te brengen.

Zichtbaarheid en vertrouwen

Alle marketing guru’s maken ons dit iedere dag duidelijk. Juist in tijden van onzekerheid is het van belang jouw bedrijf zichtbaarheid te geven. Zorg ervoor dat je vertrouwen aantoont door te tonen hoe jouw bedrijf voor oplossingen zorgt en de sector kent. Jouw bedrijf staat hierdoor in direct contact met jouw klanten en mogelijke samenwerkingspartners.

Nu we elkaar niet kunnen ontmoeten kunnen we elkaar wel spreken, zien en verstaan. Onze stem wordt belangrijker dan ooit. Onze zichtbaarheid geeft de verlichte weg aan nu veel dingen onduidelijk zijn geworden. Op deze wijze kun jij juist nu, nu de sector op zoek is naar gewenste mogelijke invullingen en innovatie een handvat bieden.

Gebruik onze kanalen, zet onze technische mogelijkheden in en maak contact met gewenste organisaties door jouw bedrijf en jouw expertise te profileren.

Wij helpen je daarbij

Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten want nu jij ons het meest nodig hebt, zijn wij er direct. Zo hebben we speciaal voor jou als onze relatie diverse mogelijkheden samengesteld om tot het einde van dit jaar jouw netwerk optimaal en effectief te bereiken.

Waar kun jij uit kiezen?

VHCM biedt jou diverse tools die jij los van elkaar of in samengesteld verband kunt inzetten, om jouw organisatie en jouw expertise de zichtbaarheid te geven die je verdient:

  • Wij gaan met jou in gesprek tijdens een podcast die wij vervolgens klaarmaken om te delen met de sector op Spotify en Soundcloud.

  • Jouw bedrijf de volle aandacht geven in een banner die in de dagelijkse nieuwsbrief meegaat naar tienduizenden vastgoedprofessionals, uiteraard met een link naar jouw website. De banner maken wij voor jou op, met jouw logo en slogan. Precies zoals jij wenst.

  • Jij als professional in de spotlights tijdens een live video gesprek wat wij opnemen en uitzenden, niet alleen op de website van VHCM maar ook op Sociëteit Vastgoed en natuurlijk ook uitsturen aan alle 500+ members. meer? Jazeker, we nemen deze video ook mee in de nieuwsbrief.

  • Deel jouw kennis en inzichten met de sector tijdens een blog of artikel. Natuurlijk redigeren wij dit vakkundig zodat jij een professioneel stuk deelt met jouw achterban en gewenste netwerk.

  • Sluit aan bij board members die in gesprek gaan over de situatie in de wereld en hun kennis delen over de economie. Jij bent onze gast aan tafel terwijl jouw foto, organisatie en stem gedeeld wordt met opnieuw tienduizenden volgers. Direct effect!

Dergelijke PRIME exclusieve mogelijkheden bieden wij in de ‘voorheen normale omstandigheden’ aan voor de Executives members van Sociëteit Vastgoed.

De tijden zijn nu anders

Jij kunt gebruik maken van alle bovenstaande mogelijkheden en invullingen voor een kostendekkende bijdrage van € 2995,00 excl. btw. Normaliter vragen wij voor een dergelijk pakket € 6900,00, of Prime Members maken hier gebruik van bij een jaarlijkse bijdrage aan Sociëteit Vastgoed voor € 1795,00. (Dat betekent dus een direct voordeel van duizenden euro’s.)

Je bent hiermee gegarandeerd uniek en wordt gezien en gehoord door diegenen met wie jij direct verder wil spreken.

Vanwege de grote vraag naar onze producten hebben wij voor 5 relaties de mogelijkheid gebruik te maken van dit exclusieve pakket, waarmee jij ook gedurende een heel jaar aan kunt sluiten bij de executives meetings van Sociëteit Vastgoed.

Wacht dus niet en maak gebruik van dit top aanbod!

Interessant? JA?

Waardevol? JA?

Betaalbaar?JA?

DOEN!

Meld je direct aan bij info@vhcm.eu of onze partner constantijn@societeitvastgoed.eu en zit deze week nog aan tafel bij de board of neem je eerste podcast op!

At your service,

Team VHCM

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *