How to…..business magnets

Business MasterPlan, How To......

How to…

Ik moet dit met je delen. Ik wil dit met je delen. Hoe mijn mess mijn message werd.  En wat het mij bracht.

Dus besloot ik vandaag, en is bevrijdings-dag daar niet de beste dag ever voor, te starten met datgene wat ik al zo lang van plan ben.

Ik ga jou meenemen op top educatie, tips & tricks, geheimen en toonaangevende ideeën en plannen die jij direct uit kunt voeren. Alles waar jij tegenop ziet, gaan we ontdoen van de status waarop “onmogelijk” geplakt staat.

Vind jij het nu wat ongemakkelijk om je uit te spreken? Op te staan en het woord te nemen? Wij gaan je de tools leveren zodat het jou niet meer uitmaakt of je voor een groot publiek staat, of je een toast uitbrengt op de verjaardag van je beste vriend. Leren door te doen. Ontspannen, relaxed, wanneer het jou uitkomt. Echt.

Nu de wereld tot stilstand is gekomen, is onze activiteit hoger dan ooit. Omdat wij beseffen waar de nood ligt, waar de behoefte huist, wat er nodig is. Daar gaven wij namen aan en een invulling. We noemden dit een serie van How To…..Hoe word ik een topnetwerker? Hoe word ik een top presentator? Hoe realiseer ik een topomzet als copywriter? Hoe word ik een business master?

Business Master

Dus dat. Hoe word je een business master? Hoe realiseer je business als een magnet, door als een magneet aantrekkingskracht te realiseren, in te zetten en uit te voeren?

Na 20 jaar de top gecoached te hebben en onnoemelijk veel essays en artikelen geschreven te hebben besef ik dat ik dit moet delen. Omdat ik weet waar je staat, wat je zoekt. Ik kwam er pas na jaren zoeken achter, toen ik zelf wanhopig op weg was naar beter, naar optimaliseren, naar verandering. Naar optimalisatie en naar groei.

Wanneer mensen willen ontsnappen aan pijn en op zoek zijn naar een nieuwe weg, worden vaak prachtige mogelijkheden geboren. Bij mij was het echt niet anders.

Business Magnet

Omdat ik die weg gegaan ben, hoef jij niet af te dalen. Jij kunt doorstarten, als een raket, vanaf het punt waar je nu staat. Omdat het voor jou al uitgeschreven is. Bedacht is. Doorleefd is. Bewezen is. Na 20 jaar professionals gecoached te hebben en bijna 40 jaar communicatie-skills ingezet te hebben, is er een formule ontstaan. Een expert formule die zich iedere dag opnieuw bewijst.

Het is tijd dit nu met jou te delen.

How to….

Mijn belofte aan jou is dat ik jou vanaf vandaag iedere week ga meenemen op How To….In een serie vol informatie en aha- momenten deel ik mijn geheimen met jou. Allemaal heel makkelijk en simpel te bedienen en in te vullen.

We nemen je mee op je SMART doelstellingen, omdat jij smart bent en je volgend jaar op deze serie How to terugkijkt met zoveel plezier. Omdat jij dan iedere dag beseft dat jouw bedrijf niet draait om de producten of diensten, maar om je klanten. Wij verheugen ons op het applaus dat op je wacht. Omdat je relaxed bent wanneer jij dat in ontvangst gaat nemen. 

Verheug je je al?

Wat kun je verwachten de komende weken en maanden? 

Waar kun je aan denken?

Bijvoorbeeld, hoe ik in 3 jaar uit niets, met geen backup en zonder geld een sterk netwerk van beslissers bouwde met ruim 500 members en honderden partners. Een netwerk dat ook tijdens de coronacrisis blijft groeien.

Waarom? Omdat je netwerk de basis is van je zakelijke succes, en de members van dit sterke netwerk dat beseffen. Een warm netwerk maakt je leven beter, positiever, beter bestand tegen tegenwind. Realiseert een schild en een boost.

Een sterk netwerk

Daarom ga ik met jou delen hoe je een sterk netwerk bouwt. Jouw netwerk. Een netwerk dat loyaal aan jou is, en jou bewondert, een netwerk dat jou nodig heeft, dat je steunt en je helpt. Dat jij versterkt en laat groeien. 

Dus, hoe bouw jij jouw netwerk en versterk jij dit? Hoe investeer jij in jouw netwerk? Wat betekent jouw netwerk voor jou?

Ik deel graag met jou hoe je dit bouwt, met een fundering die gebaseerd is op vertrouwen en een hoge wederzijdse gunningsfactor. Een netwerk dat uiteindelijk een platform wordt, gevoed door kennis, expertise en veel plezier.

Word je al enthousiast? Top, want er is nog meer.

Nog meer?

Zeker. Wat je ook wil. How to….Spreken als een Pro.

Superbelangrijk als jij gezien en gehoord wil worden in een sector waarbij C-level relaties enorm belangrijk zijn. Enorm waardevol wanneer jij jouw businesscase wil presenteren. En van doorslaggevend belang als jij jouw bedrijf wil presenteren zonder dat het op acquisitie lijkt.

Hoe zorg je ervoor dat iedere professional, van assetmanager, tot boardroom relatie het waardevol vindt om met jou in gesprek te gaan? Hoe zorg je ervoor dat zij je niet vergeten na het gesprek? En belangrijker nog, hoe zorg je ervoor dat jouw woorden echt betekenis toevoegen aan hun leven? Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen dat je over wil dragen gevoeld en beleefd wordt? Jouw vertrouwen, als basis van jouw zakelijke relaties. Jouw vertrouwen, dat invulling geeft aan jouw persoonlijke relaties.

Ik verheug me dit met jou te delen!

How to…Hoe zet jij jouw WHY in om jouw bedrijf en jouw persoonlijk leven een positieve boost te geven?

Jouw WHY bepaalt waarom jij doet wat je doet. Jouw WHY geeft inhoud aan jouw dagen, bepaalt de invulling van jouw carrière en geeft aan waarom jij jouw partner gekozen hebt.

Jouw WHY is jouw blauwdruk, jouw waarom. De basis en de regels van jouw leven, door jou ingesteld. Of je dit zo wenst te houden of hier andere doelstellingen aan hangt, bepaal jij. Ik vertel je graag waarom jouw WHY de essentie is van jouw bestaan.

De start

Vanuit mijn PR, Coaching, Communicatie & Marketing Bureau VHCM ben ik in 2015, nu ruim 5 jaar geleden gestart als professional. Ik startte echt letterlijk met niets. Geen auto, geen laptop, geen website, niks.

Vanuit een fulltimebaan die ik binnen één organisatie langer dan 10 jaar had uitgevoerd, moest ik weer helemaal aan het begin starten. Zonder emotionele buffer, zonder hulp, zonder back-up en zeker zonder financiën.

Van mijn 6 kinderen waren de jongste 2 nog niet afgestudeerd. Mijn man was net van baan gewisseld, en kampte met flink wat stress. Buiten een flink huis, waar we ooit woonden met 6 kinderen en 4 honden, hadden we al 5 jaar een huis te koop staan waar we niet vanaf kwamen. Dat zorgde een hypotheeklast met heel veel nullen.

Een rampscenario? Dat werd het pas toen bleek dat niet alleen mijn eerste maar ook mijn 2e heup en direct erna mijn schouder vervangen moest worden. En daarbij trombose me verraste met een onverwacht cadeau. Vanuit dit minst optimistische scenario bleek ik toch in staat binnen een jaar een volledig en boven modaal salaris, een onkostenvergoeding, auto, leuke jurkjes en de studies van mijn kinderen te kunnen betalen. Hoe ik dat deed? Terwijl ik me sterker voelde dan ooit? En iedere dag sindsdien bleef groeien?

How to….at your service

Daar neem ik je graag op mee in de serie How To…ik ga mijn geheimen niet alleen per blog/artikel maar ook per video met je delen.

Omdat ik het je zo gun. Ik geef echt om jou.

Ik wil dat ook jij dat waanzinnig fijne gevoel ervaart als je klant je factuur betaalt. Ik wil dat ook jij in de ochtend uit bed springt omdat de wereld op je wacht. Ik wil ook dat jij beseft dat jij het verschil maakt. En jij het beter maakt. En omdat ik weet, dat niets je sterker maakt dan vanuit het diepe dal overwinningen te boeken, al was dat in mijn geval dan op krukken.

Nieuwsgierig? Super, ik sta te popelen al mijn kennis, expertise en ervaring met jou te delen.

Omdat ik geleerd heb dat niet de jacht naar betaalde rekeningen je gelukkig maakt, maar de bereidheid van mensen die je respecteert, iets baanbrekends voor jou te willen doen. Gewoon, omdat jij het bent.

Coming up!

Wij zijn juist nu deze serie gestart om jou op de meest positieve wijze aan te kunnen raken en jouw omstandigheden te veranderen. Dat is ons Business MasterPlan.

En ja, dat gaan we natuurlijk ook met heel veel trots delen met het mooie netwerk van Sociëteit Vastgoed. 

Blijf dicht bij me, hier gebeurt het, dat kan ik je garanderen!


Claudia L. van Haeften-Coert MBA MSV
Founder VHCM en Founder Sociëteit Vastgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *