Wij zijn op zoek naar jou!

Laat het ons gauw weten, want wij zijn op zoek naar jou!

Beste vriend,

Mogelijk heb jij in jouw netwerk, relaties, vriendenkring of directe omgeving de positieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn.

VHCM heeft ondanks de afgelopen maanden de groei weten te behouden, en we hebben ontzettend veel mooie plannen die we voor jou gaan uitrollen. De Academy wordt verder ingevuld en de samenwerking met zowel Sociëteit Vastgoed als Business Masters Academy (live in 2020) zal de relaties van VHCM in alle opzichten verder versterken.

Om dit optimaal te blijven begeleiden, zijn wij op zoek naar ondersteuning en samenwerking in de meest brede zin. Vandaar dat wij onze vragen samengevat hebben in een cv en van harte uitzien naar positieve reacties hierop!

Dus, als jij weet wie naar een dergelijke super waardevolle samenwerking op zoek is (direct contact met het totale netwerk), en het prettig vind de vrijheid te hebben zelf de uren in te delen, en zowel vanuit huis als vanaf kantoor (Airborntower Arnhem) te werken, laat het ons weten!

Dank je wel alvast voor je hulp, de gouden tip belonen wij graag met een heerlijke lunch. Hierbij de vacature, delen wordt gewaardeerd: Wij zijn op zoek naar jou

Fijn om dit samen invulling te gaan geven, voor en met elkaar. Ik kijk ernaar uit!

Hartelijke groet,

Claudia van Haeften MBA MSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *