Business Masters Academy is live!

Wat fijn om weer goed nieuws met jou te mogen delen! De afgelopen maanden gaven ons door de vele fijne gesprekken met leden op ons kantoor inzichten in persoonlijke wensen en behoeften.

Steeds vaker kwam naar voren dat er een dringende behoefte bestaat aan de ontwikkeling van persoonlijke talenten. Deze talenten vertellen immers persoonlijke, emotionele, sociale & intellectuele vaardigheden, het geeft weer hoe jij met relaties en werk omgaat.

Dat resulteerde erin dat we hier gehoor aan gaven met de lancering van Business Masters Academy.

De Academy van Sociëteit Vastgoed (georganiseerd door VHCM) blijft specifiek gericht op vastgoedopleidingen en -kunde (in het najaar en in 2021 ook hier weer nieuwe top-trainingen!)met gratis cursussen voor onze members.

BMA is gericht op het ontwikkelen van soft skills

Omdat we ook hiermee oplossingen wensen te bieden. Wat zijn soft skills eigenlijk?  ‘Het ontwikkelde vermogen, om de eigen competenties in praktische vaardigheden en kennis om te zetten.’ Persoonlijke vaardigheden zijn key, omdat succes afhangt van je soft skills, het geeft aan hoe je communiceert, hoe je omgaat met leiderschap, welke initiatieven je neemt, welke mindset jij hebt, welke keuzes je maakt….dit heeft meer invloed op je leven dan alle andere vaardigheden.

Een nieuw tijdperk

We gaan met elkaar een ander tijdperk in. De geschiedenis leert ons wat de voortekenen zijn en hoewel het verleden geen zekerheid geeft over de toekomst, is duidelijker dan ooit, dat we elkaar nodig hebben. Samen willen ondernemen. Willen groeien, ontwikkelen en innoveren. Willen delen, willen geven, willen voeden.

Onszelf ontwikkelen. Om niet stil te blijven staan. Om te blijven groeien. Om iets nieuws op te pakken. Jezelf verrijken met nieuwe kennis kan een enorme boost zijn. Kennis die je een betere of sterkere professional maakt. Inzichten biedt over wie je wil zijn en hoe je daar komt. Toegang tot een online community. Directe toepassingen over communicatie, aantrekkingskracht en leiderschap om jezelf cadeau te geven.

Wij willen jou graag uitnodigen NU een kijkje te nemen!

constantijn en claudia bma

Kennismaken met BMA?

De site is deze week live gegaan maar er is al heel veel te zien!

Laat ons weten wat je ervan vindt, of wat je mist?

  • Natuurlijk gaan we jou nu meteen een Top Aanbieding geven om de lancering te vieren.
  • Speciaal voor jou….
    Toegang tot alle cursussen, blogs en kennisbank van Business Masters Academy voor een heel jaar (met continue nieuwe cursussen) van € 475,00 voor jou slechts.…..€ 25,00!!!! Geldig van 20 tm 28 augustus 2020  (je kunt je direct aanmelden)

Is het geen heerlijk vooruitzicht dat jij kunt luisteren, lezen en kijken naar de cursussen met nieuwe zienswijzen? En ja, er is binnenkort ook een app te downloaden (Huddle) waarmee je online de trainingen gemakkelijk kunt volgen en je eigen resultaten kunt bekijken.

Gebundelde kennis

Internationaal gepubliceerde tests, wetenschappelijke proeven, honderden boeken en video’s, wetenswaardigheden, projecten en nieuwe inzichten hebben wij samengevoegd in cursussen met een gefundeerde basis, die direct toepasbare tools bieden.

Laten we hier samen een succes van maken. Van en met elkaar. Voor elkaar. Als ons een ding duidelijk is geworden dit jaar, is dat dit het meest waardevolle is wat we hebben. En jij verdient het dat daar steeds opnieuw motivatie, stimulans en voeding aan gegeven wordt.

Download om kennis te maken een van de gratis ebooks en/of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Pas goed op jezelf en elkaar

We wensen je een super gemotiveerde dag met veel kijk en luisterplezier. Met nieuwe inzichten en verbazing, herkenning en plezier.

Wij kijken uit naar je bericht, en zijn heel erg benieuwd naar jouw reactie!

Met heel veel liefs,

Claudia en Constantijn

Sociëteit Vastgoed

Tag:*growwithus*joinusbusinessmastersacademysoftskillstalenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *