VHCM Project Ontwikkeling

KWALITATIEVE BEGELEIDING
Jij zult direct merken in het eerste gesprek dat onze specialisten ervaren zijn. Ze vinden het vanzelfsprekend samen te werken op een constructieve wijze, waarvan zij de beste uitkomst verwachten. Het resultaat en de reciprociteit staat altijd voorop in een organisatievorm en bij een bouw- of vastgoedproject die het beste past.
Kwaliteit, ervaring en structuur
 • Met ruim 20 jaar ervaring in bouw en vastgoedprojecten weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid zijn. Jouw rendement en tevredenheid zijn key.

Focus, reciprociteit en kennis
 • Voor projecten in Nederland en Duitsland, van ontwerp tot realisatie, wij zorgen door kennis, focus en invulling van reciprociteit voor de ontzorging en oplevering van het project.

Succesfactor Opleidingen

GROEI & ONTWIKKELING
VHCM leert professionals hun vaardigheden te optimaliseren in hun banen, projecten of ondernemerspraktijk. Wij gaan hierbij verder dan theorie maar leren jou directe kennis en mogelijkheden uit de praktijk om jouw business naar het volgende level te brengen
Wanneer jij toe bent aan de vervolgstap in je leven
 • Wanneer jij beloning wenst voor jouw inspanningen en resultaat wil zien ten aanzien van jouw doelstellingen, start dan nu met de succesfactor opleidingen.


Business Masters Academy

JOUW SLEUTEL NAAR SUCCES
Business Masters levert een concrete invulling voor het ontgrendelen van jouw persoonlijke potentieel door effectieve opleidingen en krachtige & unieke trainingen. Hierdoor ervaar jij direct een positieve energie die jou helpt en begeleidt en een oplossing voor pijn, onzekerheid en afwijzing bij gemiste kansen en nieuwe kijk op onbenutte mogelijkheden.
Exclusieve Online Educatie
 • Succesvolle mensen stellen goede vragen – Door goede vragen te stellen krijg je betere antwoorden. Door plannen te maken en deze uit te voeren, realiseer jij datgene wat jij voor ogen hebt. Wij nemen je graag enthousiast mee op het Business Masterplan.

Offline trainingen
 • Business Masters biedt jou online-cursussen die offline trainingen bevatten zodat jij continuerend wordt gestimuleerd. Middels e-learning kan jij je een in korte periode jouw gewenste skillset exponentieel laten groeien. Wij gaan jou meenemen op het vergroten van jouw invloed, hoe jij presenteert en schrijft als een pro.


Abonnementen

GEDREVEN DOOR DOELSTELLINGEN
Omdat het ons doel is jou te stimuleren door kennisoverdracht, persoonlijke begeleiding en inhoudelijke motivatie. Jij verdient de beste strategie, de beste experts om mee te discussiëren en van te leren op de meest interessante locaties.
VHCM heeft 40 jaar succesvolle ervaring
 • Wij merken iedere dag het resultaat van het delen van kennis en ervaring. Coaching, event-organisatie, copywriting, educatie. Voor ieder aspect waarop jij groei wenst, bieden wij een maatwerk abonnement.


VHCM Coaching

KIES WAT DE BESTEN OOK KOZEN
Beheer jouw leven en geef het de invulling die jij wenst Kies wat de besten ook gekozen hebben Ervaar VHCM – ontdek je doel, ontgrendel sleutels om je bedrijf een boost te geven of herleef passie in je relatie, en nog veel meer. Waar jij ook naar op zoek bent, VHCM begeleidt jou naar jouw ideale ervaring.
Geef jezelf de gift
 • Investeren in jezelf is de beste gift die je jezelf kunt geven. Het is daarbij ons doel om jouw kostbare tijd optimale invulling te geven door jou tools te geven waarmee jij naar het volgende level gaat. Zowel persoonlijk als zakelijk.

   


VHCM Copywriting

REALISEER DE BESTE MERKSTRATEGIE
Met ruim 40 jaar Copywriting ervaring krijg jij de best gelezen teksten en journalistieke artikelen. Heldere, duidelijke omschrijvingen en vakjargon voor een betere vindbaarheid van jouw website, en optimalisatie van jouw populariteit op social media. VHCM levert het.
VHCM helpt jouw bedrijf te Excelleren
 • Jouw klant kent jouw meerwaarde, jouw loyale klanten delen dat. Wij helpen jou deze waarde concreet om te zetten in de beste teksten. Zo bereiken jouw vaste klanten, maar ook nieuwe, potentiële klanten.


VHCM Events

JOUW SELECTIE, JOUW EVENT
Met inzet van specifieke targeting en een langjarige verbinding realiseren door events, data en tekst. Dat is de reden dat VHCM al jarenlang samenwerkt met marktleiders.
Buyer Journey
 • VHCM zet in op awareness, consideration en decision. Bekend raken met het merk en de oplossing. Daarna volgen de vergelijkingen. In decision fase volgt het besluit. Er zijn talloze uitbreidingen, afhankelijk van specifieke situaties. Altijd gericht op jouw groei en jouw zichtbaarheid.

Customer Journey
 • VHCM focust op jouw (potentiële) klanten terwijl wij inzetten op initiate ( welcome en onboarding), engage (actief, met ‘grow’: upsell en cross sell) en advocate/recommend, waarbij het draait om ambassadeurs/referrals. Zo maken wij van jouw event een feest waarbij jouw organisatie door alle gasten meteen een warm hart realiseert.