Referentie Projecten

HOOGWAARDIG ADVIES
VHCM nodigt bouwers, investeerders, eigenaren, financierders en beleggers uit om in contact te treden. Door onze expertise en internationale betrekkingen kunnen wij direct tot ondernemen en vooral ontzorgen overgaan. Dankzij diverse aangesloten partners zijn wij in staat snel te handelen en slagvaardig op te treden. Volg onze social media voor de updates en samenwerkingen.   […]

VHCM Project Ontwikkeling

KWALITATIEVE BEGELEIDING
Jij zult direct merken in het eerste gesprek dat onze specialisten ervaren zijn. Ze vinden het vanzelfsprekend samen te werken op een constructieve wijze, waarvan zij de beste uitkomst verwachten. Het resultaat en de reciprociteit staat altijd voorop in een organisatievorm en bij een bouw- of vastgoedproject die het beste past.
Kwaliteit, ervaring en structuur
  • Met ruim 20 jaar ervaring in bouw en vastgoedprojecten weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid zijn. Jouw rendement en tevredenheid zijn key.

Focus, reciprociteit en kennis
  • Voor projecten in Nederland en Duitsland, van ontwerp tot realisatie, wij zorgen door kennis, focus en invulling van reciprociteit voor de ontzorging en oplevering van het project.