VHCM Coaching

KIES WAT DE BESTEN OOK KOZEN
  • Zakelijke coaching voor het optimale business resultaat

  • Persoonlijke coaching waardoor jij jouw doelstellingen realiseert

 

 

Realiseren wat je wenst en je geweldig voelen

We raden je aan om minimaal een jaar met een persoonlijke levenscoach te werken.

Dit zorgt ervoor dat je een vertrouwensrelatie opbouwt, en tijd hebt om door beperkende overtuigingen of andere innerlijke blokkades heen te werken die je tegenhouden.

Wil jij een korter traject?

Met 3 maanden coaching kunnen wij samen een waanzinnig positief verschil in jouw leven realiseren.

marketing tools vhcm

Coaching Programma

 

Alle onze coaching-programma’s beginnen met een gratis strategiesessie van 30 minuten waarin jij barrières identificeert en wij samen in gesprek gaan. We gaan jouw uitdagende doelen samen nader benoemen. Vervolgens doorloop jij met jouw coach stappen die jouw reis kenmerken naar invulling van wensen en mogelijkheden.

 

Ervaringen

Alle succesvolle mensen delen één krachtig kenmerk: honger – een verlangen naar persoonlijke ontwikkeling, groei en vooruitgang. Door de meest effectieve middelen te zoeken, kunnen ze hun doelen en dromen bereiken en behouden. Wees een van degenen. Wees een van degenen die hun wildste potentieel bereiken. Met behulp van een VHCM-coaching creëer je je eigen succesverhaal.

 

Stap 1: Identificeer beperkende overtuigingen

 

Tijdens de eerste paar maanden dat jij met jouw levenscoach werkt, werk je samen om beperkende overtuigingen te identificeren die jou ervan weerhouden een buitengewoon leven te leiden. Deze stap is wat onze coaching-programma’s echt uniek maakt. Voordat je doelen in je carrière, relatie of gezondheid kunt aanpakken, moet je eerst innerlijk werk doen om een ​​beter begrip van jezelf, je gewoonten en hoe je naar jezelf en de wereld kijkt te ontwikkelen.

 

Stap 2: Ontwikkel patronen om de overtuigingen te overwinnen

 

De komende drie tot zes maanden werken met je levens- of zakencoach zal gericht zijn op het ontwikkelen van patronen om je te helpen deze overtuigingen te overwinnen en doorbraken te bereiken. Deze patronen worden vaste gewoonten die je de rest van je leven kunt gebruiken.

 

Stap 3: Versterk patronen en bereik doelen

 

De rest van het werk met jouw persoonlijke levenscoach zal zich concentreren op het versterken van jouw nieuwe patronen en deze te gebruiken om de doelen te bereiken die jij aan het begin van uw coachingsprogramma hebt gesteld. Als je doelen bereikt, zal je levenscoach je successen met je vieren en je helpen nieuwe doelen te stellen. Met een VHCM Coach gebruik je de beste middelen, life coaching programma’s en coaches om een ​​buitengewone kwaliteit van leven te creëren.

Start VHCM Coaching vandaag nog en krijg de middelen die je nodig hebt om optimaal te presteren!

 

 

NB. Via BMA kun je er ook voor kiezen Coaching met ons in te gaan zetten voor jouw ontwikkeling en de realisatie van jouw gewenste leven. Onze gecertificeerde NLP Coaches kunnen jou er meer over vertellen.

Neem ook maar even een kijkje bij BMA!