VHCM Groei Events

JOUW LEVEN, JOUW GROEI

Omdat wij iedere dag met tientallen ondernemers spreken, beseffen wij dat jullie elkaar graag willen ontmoeten. Wij bieden 2 x per jaar de kans om enorm effectief met elkaar in gesprek te gaan, barrières te doorbreken en zakelijke kansen te benutten, terwijl jij persoonlijk een waanzinnige boost krijgt.

Op persoonlijke wijze, met een duidelijke focus en heldere marktkennis.

 

2x per jaar een geweldig congres waar jij in contact komt met jouw doel en zakelijke relaties

  • Door de ondersteuning van VHCM wordt jouw netwerk vergroot en daarmee ook jouw naamsbekendheid.
  • Wij organiseren voor jou energieke meetings, waarbij we altijd één actueel onderwerp belichten en jou door obstakels heen helpen, jou laten zien hoe het anders (en beter) kan en welke mogelijkheden er direct toepasbaar zijn voor jou.
  • Wil jij jouw collegae meenemen of relaties? Doen!
  • Check onze social media met video, presentaties en live ingesproken berichten, waardoor jij beseft dat je staat te popelen om naar dit even te komen. 
  • Wij leiden jou tijdens deze meetings met gebruikmaking van data, kennis, ervaring en NLP expertise door nieuwe inzichten in communicatie, acquisitie, succes en geluk met één gewenst resultaat: JOUW GROEI!

 

Jouw wens, jouw selectie, jouw event

 

VHCM helpt de top 100 bedrijven van Nederland om iedere keer weer zakelijke successen te realiseren terwijl persoonlijke relaties versterkt worden.

Een van onze specialismen is de vastgoed-sector.

Zo wordt iedere meeting voor Sociëteit Vastgoed wordt op professionele wijze steeds door VHCM georganiseerd en opgevolgd.

Hoe? Heel simpel, wij gaan af op wat de relaties wensen. Jij beslist, wij voeren uit.

 

Wij helpen jou concreet verder

 

  • In diverse persoonlijke en zakelijke brainstorms en trainingen, die elkaar in hoog tempo afwisselen, ga je twee volle dagen concreet aan de slag met jezelf en daardoor ook met jouw bedrijf.

  • Om jouw leiderschap verder te ontwikkelen, zodat jij jouw onweerstaanbare aanbod perfect kunt formuleren, om helder te stellen wat jouw merkwaarden zijn, om jouw directe verdienmodellen te verbreden, en directe toepassingen om de negativiteit uit jouw leven te bannen door oefeningen en nieuwe zienswijzen.

 

 

JE KUNT DE NIEUWE DATA VOOR ONZE GROEI BOOST EVENTS BINNENKORT TEGEMOET ZIEN!