VHCM Project Ontwikkeling

KWALITATIEVE BEGELEIDING

VHCM biedt een complete invulling voor professioneel Project Management

Kwalitatieve begeleiding en hoogwaardig advies

Het is helder dat de belangrijke rol van projecten in organisaties steeds belangrijker wordt.

In de bouw en vastgoedsector zijn projecten zelfs het belangrijkste instrument voor de uitvoering en het bereiken van de strategische doelstellingen.

 

 

Structuur en Processen

Om projecten een totaalinvulling te geven is niet alleen ervaring, kennis, expertise en een sterk netwerk nodig. Project Management is niet alleen een uitdaging als het gaat om het managen van de projecten en het aansturen van de teams.  Ook de kwaliteit en voortgang dient bewaakt te worden, en afgestemd met de opdrachtgever(s).

VHCM heeft decennialange ervaring in deze expertise en voert sinds 1990 nationale en internationale projecten uit voor investeerders,  beleggers, ontwikkelaars in nauwe samenwerking met gemeenten, ingenieursbureau’s en meewerkende partijen.

 

 

Succesfactoren

‘Soft skills blijken belangrijke succesfactoren van projecten te zijn. Als projectmanagers meer kennis en vaardigheden op dit gebied hebben, kunnen ze de kans op succes in toekomstige projecten enorm vergroten’.

Onze projectmanagers zijn niet alleen bedreven in het optimaal begeleiden van het project, ze zijn ook in staat de juiste beslissingen te nemen en deze af te stemmen met de samenwerkende teams.

Direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen?

 

 

Hans van Haeften

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem dan contact op met hans@vhcm.eu (LinkedIn)