Missie, visie en strategie

VHCM DOELSTELLINGEN
VHCM
  • Missie: VHCM zet zich in om de unieke verscheidenheid aan professionele vaardigheden in te zetten teneinde de kerncompetenties van de klanten aan te vullen, en het streeft daarbij naar het uitvoeren van  de strategische uitgangspunten, zodat dit steeds resulteert in een effectieve kwaliteitsoptimalisatie.

  • Visie: Door erkennend te communiceren, zorg je ervoor het beste uit jezelf en uit je omgeving te halen, waardoor je concreet zorg draagt zowel het bedrijfsresultaat als de onderlinge verstandhoudingen effectief te optimaliseren, met als resultaat tevreden relaties en een blijvende groei.

  • Strategie: VHCM zet zich altijd volledig professioneel in voor het realiseren van doelmatige en positieve verbindingen tussen mensen en organisaties, door relaties blijvend te enthousiasmeren en hiermee een goede werksfeer, stijgend resultaat en tevreden(er) klanten te verkrijgen, die steeds optimaal connecten met de organisatie.

  • Doelstelling: Het is de doelstelling de positie van de opdrachtgevers te versterken door het ontwikkelen en toepassen van strategische en effectieve positieve communicatie.